Nova pobeda naših hokejaša u borbi protiv Ferencvaroši

Hokejaški klub Beograd ostvario je i treću uzastopnu pobedu, nakon što je kod kuće savladana ekipa Ferencvaroši sa 3:0 (1:0, 0:0, 2:0). Dvostruki strelac za Beograđane je bio Dominik Crnogorac, dok je treći gol postigao Uglješa Novaković. Utakmica u ledenoj hali Pionir je kasnila 40 minuta, nakon što je nestalo vode zbog puknute cevi na opštini Palilula. Ipak, Beograđani su uspeli da se konsoliduju uprkos ovom pehu i jakom koncentracijom i disciplinovanom igrom donesu vitalne bodove u borbi za plej of.

fullsizerender-2

– Moram da pohvalim disciplinu svojih igrača jer su odigrali odlično. Nema sumnje da je power-play večeras pobedio jer smo dali naše golove upravo iz tih akcija. To me posebno raduje jer smo upravo na ovom aspektu igre radili tokom praznične pauze. Moram da pohvalim i našeg golmana Alekseja Trifonova, koji je večeras pružio sjajnu partiju – rekao je trener ekipe Nemanja Janković.

fullsizerender-1

Beograđani neće imati puno vremena za odmor, jer ih već sutra čeka duel sa ekipom UTE-a od 18 časova u ledenoj hali Pionir.

Attachment

fullsizerender-2 fullsizerender-1